Hvordan bruke årstider på å tjene penger?

Det finnes en rekke måter du kan tjene penger på, blant annet kan det lønne seg å se på trender innenfor de ulike årstidene.

Vår

Hvert år blir trender innen motebransjen annonsert på våren. Kanskje du kan finne noen klær i garderoben din som du kan selge? Secondhand er jo veldig inn for tiden!

Sommer

Her er det absolutt penger å hente, både på oppblåsbare badedyr eller kanskje du skal starte en kafé? Det å starte en business på sommeren kan absolutt være levedyktig. Hvorfor ikke prøve å selge is på stranda f.eks.? Du kan jo også prøve deg som frivillig på en festival der du kan knytte kontakter!

Høst

Det finnes en rekke store høytider på høsten, blant annet spennende halloween som du kan utnytte. Kanskje du er kreativ nok til å lage kostymer som du kan selge? Eller kanskje du kan selge dine ferdigheter til å arrangere tidenes fest?

Vinter

På vinteren finner vi jo jul og høytid. Her finnes det så mange ting som du kan tjene penger på. Kanskje det er noen trendting du kan videreselge via en nettbutikk eller kanskje du kan prøve deg på å lage julegaver for andre?

Hva synes du om disse forslagene? Tenker du at det kan være relevant for noe av det du driver med?